…
20 Kasım 2023, Pazartesi Mardin, Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Muzaffer AKÇAM’ın göreve başlama mesajı:


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ Hanımefendinin tensipleriyle atanmış olduğum Mardin İl Müdürü görevime 20.11.2023 tarihi itibariyle başlamış bulunmaktayım. Şahsımı böylesine onurlu bir göreve layık görerek duydukları güven nedeniyle Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum.

Medeniyetin beşiği; hoşgörünün, kardeşliğin, kültürel zenginliğin dünyadaki diğer adı; Kadim Şehir Mardin'de göreve başlamanın haklı gurur ve onurunu yaşamaktayım.

Göreve başlarken, sizlere hizmet etmenin onur ve bahtiyarlığı içerisinde tüm vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Görev sürem boyunca, vazifede bulunduğum tüm görevlerde dürüstlükten ve disiplinden taviz vermeden, her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde, mesai mefhumu gözetmeden, kurumlar arası birlik ve beraberliğe, istişareye, koordinasyona önem vererek çalışmaya özen gösterdim.

Kıymetli vatandaşlarımıza karşı yaklaşımımızda daima tevazu sahibi olmak, saygıyla ve hassasiyetle yaklaşmak, onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak başta benim ve beraberimde tüm çalışma arkadaşlarımızın temel amacı olacaktır.

Kurumsal hizmetlerimizin etkin, verimli ve adil bir şekilde sunumu başta olmak üzere Devletimizin desteğine ve şefkatine daha çok ihtiyaç duyan Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz, engellilerimiz, bize emanet edilen çocuklarımız ve dezavantajlı insanlarımızla ilgilenmeye, onlarla birlikte olmaya, Devletimizin sıcaklığını, şefkatli yüzünü  daha çok hissettirmeye öncelik vereceğiz.

“İnsanı yaşat ki; Devlet yaşasın” anlayışından hareketle tüm mesai arkadaşlarım ve saygıdeğer vatandaşlarımızla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitlik anlayışıyla vazifemizi yerine getirmeye çalışacağız. Bunun yanında mesai arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı yürütürken kanun ve hukuk çerçevesinde; vatandaşın yerine kendimizi koyarak  problemlerin çözümünde sonuç odaklı davranılmasına, görevin ve işin hakkının verilmesine, karşılıklı saygı, işbirliği ve koordinasyon içerisinde hizmet etmek, kamu hizmetlerinin kalitesini artırmak  ve vatandaşlarımızın bu hizmetlere kolay ve çabuk bir şekilde erişmesi yönünde büyük bir gayret göstermeye çalışacağız.

Görev yapacağımız süre içerisinde;  Sayın Valimizin riyasetinde bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve üniversitemizle birlikte tüm mesai arkadaşlarımın ortak akıl birlikteliğiyle Mardin’imize nasıl katkıda bulunuruz bunun çabası içerisinde olacağız.

Tüm bu düşüncelerle hepinizi en kalbi duygularla selamlıyor, sağlık ve esenlik diliyorum.