…
…
…
…
…
…
…
…
10 Kasım 2022, Perşembe Kahramanmaraş,Türkiye

Huzurevi Sakinlerimiz Anaokulu Çocuklarıyla Buluştu “Bir Tatlı Huzur”


Şehit Hakan Duyğal Huzurevi sakinlerimiz Bir Tatlı Huzur projemiz kapsamında anaokullarında eğitim gören çocuklarımızla bir araya geldi.

İl Müdürlüğümüz ile Onikişubat Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Bir Tatlı Huzur Projesi protokolüyle Huzurevlerinde yaşamını sürdüren yaşlılarımız ile anaokullarında eğitim gören çocuklarımızın bir araya gelerek vakit geçirmesi onlarla oyunlar oynamasını içeren projede il ziyaret gerçekleştirildi.

Şehit Hakan Duyğal Huzurevinde kalan yaşlılarımız Senem Ayşe Anaokulunda eğitim gören çocuklarla bir araya gelerek önce fidan dikimi gerçekleştirdi.

Fidan dikimi sonrasında çocuklarla mendil kapmaca, sandalye kapmaca, denge kule oyunları oynayan yaşlılarımız sınıflarında da çocuklarımızı ziyaret ederek onlarla resim çizdi.

Programda konuşma yapan Anaokulu Müdürü Mehmet Tombul gelenekle geleceğin buluşmasına vesile olan projede startın Senem Ayşe Anaokulunda verilmesi bizleri gururlandırdı. Türk ve İslam aile geleneğinde ataya, büyüğe saygıyı öğrenen bizler bu proje kapsamında da eğitim verdiğimiz çocuklarımızın bu yolda ilerlemesi için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ise yaptığı konuşmada Büyüğe saygı bereketin temsilcisi küçüğü sevmenin ise nesilin devamı gibidir. Ortaya konulan projede bizler yaşlılarımızla çocuklarımızın bir araya gelmesini eğitimin bir parçası devamlılığı gibi görmekte olduklarını belirtti.

Huzurevi Yaşlı Temsilcimiz Mehmet Nuri Altıparmak ise; Huzurevi sakinleri olarak burada torunlarımızla bir arada olmaktan mutlu olduklarını ve bu tarz gerçekleştirilen programların yaşlılarımız motive ettiğini belirtti.

Program Anaokulu yönetiminin hazırladığı ikramlarla tamamlandı.