…
15 Aralık 2023, Cuma Hakkari, Türkiye

İl Müdürümüzün Veda Mesajı


İl Müdürümüz Sayın Salih Kaya’nın görevden ayrılışı nedeniyle bir veda mesajı yayımladı.

İnsan için elbet her başlangıcın bir sonu vardır. Her son ise yeni ufukların başlangıcıdır. İnsan ancak bulunduğu mekân ve zamana bu gözle bakarsa sınırlar içerisinde sonsuzluğun sırrına erer.

Serhat Şehir Hakkâri’mize 27 Ekim 2017 tarihinden itibaren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak hizmet etmeye başladım. Bakanlık emri ile Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevlendirilmem nedeniyle bugün itibariyle aranızdan ayrılıyorum.

Bir yandan uzun yıllar yaşadığım ve görev yaptım bu şehirden ve sizlerden ayrılmanın hüznünü yaşarken, diğer yandan da yeni bir göreve başlamanın heyecanı içerisindeyim. Görevim süresince elimden geldiği ve gücümün yettiği kadarıyla devletimizin müşfik elini tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştım. Arz odaklı ve vatandaş memnuniyeti önceliğimiz oldu. Kurumsal yapımızın güçlenmesi, profesyonelleşmesi ve uygun sosyal hizmet modellerinin ilimizde de çeşitlenmesi için var gücümüzle çalıştık.  İlimizde hizmetlerin belli bir noktaya geldiği de aşikârdır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizlerden sonra görevi devralacak arkadaşlarımız bu hizmetleri daha da ileri taşıyacaklardır. Çünkü bu kadim ve güzel şehir, bu şehrin çok özel insanları hizmetin en iyisine layıktır.

Hakkâri İl Müdürlüğü görevim süresince şahsıma destek olan başta Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş'a, Valimiz Sayın Ali Çelik’e ve görevim süresince birlikte çalıştığım Sayın Valilerime şükranlarımı arz ediyorum.

Yine bu uzun görevim süresince birlikte çalıştığım, tecrübelerinden, bilgilerinden ve liderliklerinden esinlendiğim her daim desteklerini hissettiğim İl Müdürü arkadaşlarıma, STK’lara, Basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.
Ayrıca göreve başladığım ilk günden bugüne kadar birlikte görev yapmaktan gurur duyduğum tüm mesai arkadaşlarıma ve onların ailelerine, fedakârlığın en yücesini gösteren en büyük sığınağım limanım olan aileme teşekkür ediyorum.

Baki; selam, dua ve muhabbetlerimle…