…
20 Aralık 2023, Çarşamba Hakkari, Türkiye

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhalim ÜNALAN Göreve Başladı


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ’ın tensipleriyle atanmış olduğum Hakkari İl Müdürlüğü görevime 18.12.2023 tarihi itibariyle başlamış bulunmaktayım.

Öncelikle Hakkari İl Müdürü olarak atanmış olmaktan dolayı duyduğum gururu ve bu yeni başlangıçla birlikte sizlerle çalışacak olmanın heyecanını yaşıyorum.

İşbirliği ve dayanışmanın önemli olduğu bu görevde, mesai arkadaşlarım ile birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

Ekip olarak, vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve onlara kaliteli hizmet sunmak için birlikte çaba göstereceğiz. İnsan odaklı yaklaşımımızla her bir bireyin ihtiyaçlarına duyarlı olacak, sorunları çözmek için birlikte hareket edeceğiz.

Hakkâri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak hedeflerimiz arasında Şehit Ve Gazi Yakınlarına, Çocuklarımıza, Kadınlarımıza, Yaşlı ve Engelli kardeşlerimize  destek olmak ,gönüllerine dokunmak ve tüm imkanlarımızı toplumun her kesimine eşit şekilde sunmak yer alıyor. Bu hedeflere ulaşmak için büyük bir gayretle çalışıp , her zaman yenilikçi çözümler üreteceğiz.

Görev yaptığım süre içerisinde; Sayın Valimizin riyasetinde bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız ,sivil toplum kuruluşlarımız ve üniversitemizle birlikte  Hakkarimize nasıl katkıda bulunuruz çabası içerisinde olacağız.

Hakkari’de hizmet verecek olmaktan büyük bir heyecan duyduğumu bir kez daha dile getiriyor sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum.