…
…
…
…
…
…
…
…
…
10 Ekim 2023, Salı Hakkari, Türkiye

Derecik İlçesine Ziyaret


Derecik İlçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Vali Yardımcısı Sayın Furkan Berber ve İl Müdürümüz Sayın Salih Kaya Derecik Kaymakamı Abdülkadir Işık ile bir araya geldiler.

Vali Yardımcısı Sayın Furkan Berber “İl Müdürümüz ile birlikte Derecik ilçemizde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışma proğramı kapsamında ziyaret edeceklerini, kurumun ilçedeki hizmetlerini yerinde inceleme ve değerlendirme imkânı bulacağını, bunun içinde Şehit ailesini, Engelli ve SED hizmetinde faydalanan çocuklarımızı evlerinde ziyaret edeceklerini” söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Abdülkadir Işık ise “Son zamanlarda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında gerçekleşen değişime dikkati çekerek, toplumun tüm kesimini ilgilendirdiği için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü gündeminin her zaman birinci sırasında yer aldığını” söyledi.  İlçesine ziyaretleri için Vali Yardımcı Sayın Furkan Berber ve İl Müdürümüze teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Berber ve İl Müdürü Kaya daha sonra 29.09.2017 tarihinde Şehit olan Güvenlik Korucusu İslam İrez’in evinin bulunduğu Merkez Mahallesindeki şehit ailesini ziyaret ettiler. Furkan Berber ve beraberindekiler bir süre aile bireyleriyle sohbet edip sıkıntılarını dinlediler. Vali Yardımcısı “Vatan uğruna şehit olmuş kardeşlerimizin aileleri bize emanettir. Şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenmek en öncelikli işlerimizden biridir. Herhangi bir sorun veya sıkıntınızda bizler her zaman yanınızda olacağız. Kapılarımız sizlere her zaman açık olacaktır. Evlatlarını bu vatan uğruna feda eden güzide insanlara vefa borcunu ödemek mümkün değil" dedi.

İl Müdürümüz Salih Kaya ise Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ ve Valimiz Belediye Başkan Vekili Sayın Ali ÇELİK’ın selamlarını getirdiklerini söyledi.

Berber, beraberindeki İl Müdürümüz ve Meslek elemanları ile birlikte Evde Bakım Hizmetinden faydalanan iki engellisi bulunan Safiye-Mehmet Ali Tekin ve Sosyal Ekonomik Destekten yaralanan Sefer Kıvcı’yı evlerine ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit ailesi ve diğer aile sakinleri evlerine konuk olan Vali Yardımcısı Sayın Furkan Berber, İl Müdürümüze ve beraberindekilere teşekkür ettiler.