…
…
01 Mart 2022, Salı Hakkari, Türkiye

Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı


Vali Yardımcısı Sayın Mustafa Berat KASIMOĞLU başkanlığında “5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu 2022 Yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu” toplantısı yapıldı.

Toplantıda, çocuklar hakkında verilen tedbir kararlarının izlenmesi, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması, risk altında bulunan çocuklar için önleyici, müdahale edici ve destekleyici hizmetler gibi konusunda gerekli bilgi alışverişinde bulunularak, yapılması planlanan çalışmalar kararlaştırıldı. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih KAYA, İl Müftüsü İsmail FAKİRULLAHOĞLU,  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan YILMAZ, Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet KIZILKAYA, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Sabri DEMİR, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali KORKMAZ, İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Suçları İşler Asb. Seher MUTLU, İl Emniyet Müdür Yardımcısı H. Fatih ANAMUR, Denetimli Serbestlik Müdürü Zeynep CENGİZ ve Hakkâri Barosundan Av. Tayfun ECER katıldı.