…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Mayıs 2022, Salı Van,Türkiye

Vali Mehmet Emin Bilmez, Eşi Meral Bilmez, İl Müdürümüz Tarık KUŞMAN ve Beraberindeki Protokol ile Ramazan Bayramı’nı Kutladılar


       İl Müdürümüz Tarık Kuşman, Yukarı Norşin Camisinde kılınan Bayram Namazı ve kahvaltı ikramı sonrası Vali Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van milletvekilleri Abdulahat Arvas, Osman Nuri Gülaçar ve İrfan Kartal, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İpekyolu Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman düzenlenen Kur-an’ı Kerim Tilavetin’de şehit mezarlıklarına karanfil bıraktılar.

       Vali Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez ve eşi Bilgin Bekmez, Büyük Şehir Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek ve İl Müdürümüz Tarık Kuşman ve İl Müdür Yardımcımız Nesibe Yılmaz bayramlaşma programını müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Sitesi’ni çocuklarla sohbet ederek bayramlarını kutladı. Çocuklarımız ile beraber Huzurevinde kalan yaşlılarımızı buluşturarak anlamlı bir bayram ziyareti gerçekleşti, Ardından Van Gölü Çocuk Destek Merkezi ve Kadın Konukevi’nde bayramlaşma programına katıldılar.

       Sonrasında Vali Yardımcımız Yavuz Arslan ve İl Müdürümüz Tarık Kuşman 2016 yılında 2 Nisan Polis karakoluna yapılan bombalı saldırı sonucu çalıştığı işyerinde şehit olan Faruk Tam’ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.