…
…
…
…
01 Mart 2024, Cuma Ankara- Türkiye

Türkiye Diyanet Vakfı İle İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi


Ülkemizin her köşesinde şehit aileleri ve gazilerimize yönelik hizmetlerimizi daha etkin bir şekilde sürdürmek, onlara daha fazla destek olabilmek adına, kamu kurumları ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği ve koordinasyon çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz.

Şehit yakınları ve gazilerimize daha üst seviyede hizmet sunabilmek için yürütülen kurumlararası işbirliği ve koordinasyon faaliyetleri kapsamında Genel Müdürümüz Muharrem Kurt başkanlığında yöneticilerimizden oluşan heyetimiz Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan’ı ziyaret ederek, çalışma arkadaşları ile bir toplantı gerçekleştirdiler.

Genel Müdürümüz Kurt başkanlığındaki heyette Ar-Ge ve Proje Daire Başkanımız Halit Çağdaş, İstihdam Daire Başkanımız Fatih Bozkurt, Hukuk Müşaviri Cem Kurt, Çalışma Arkadaşlarımız Fatma Ayşe Güngör ve Selim Cebrail Irmak katıldı.

Toplantıda Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Turan’ın yanısıra Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, Teftiş ve İç Denetim Kurulu Başkanı Demirhan Dinç, Hukuk Müşaviri Ahmet Aşıkkaya, Başdenetçi Caner Kanıtemiz, Hayır ve Sosyal Hizmetler Müdürü Abdullah Aydos, Eğitim ve Kültür Hizmetleri Müdürü Esen Sezen Kılıç, Şube ve Emlak Hizmetleri Müdürü Kemal Yorulmaz, Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Yasin Dedeş, İnsan Kaynakları Müdürü Nurettin Uzuner, Mali Hizmetler ve Bütçe Müdür Vekili Abdulkadir Soyal’dan oluşan heyet katılım sağladılar.

Toplantıda, şehit yakınları ve gazilerimize yönelik hizmetlerde karşılıklı destek ve ortak stratejiler konusu ele alındı.

Şehit yakınlarımıza ve gazilerimize daha kapsamlı, koordineli hizmetler sunabilmek için birlikte çalışma iradesinin önemli olduğuna dikkat çeken Genel Müdürümüz Muharrem Kurt; “Bu işbirliği çabalarımız, sadece kurumlar arası etkileşimi artırmakla kalmayacak, aynı zamanda şehit yakınları ve gazilerimize daha etkili, hızlı ve duyarlı hizmetler sunma kapasitemizi de güçlendirmiş olacaktır.  Birlikte daha güçlü, daha etkili ve daha insan odaklı hizmetlere ulaşabilmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan da şehit yakınları ve gazilerimize sunulacak her hizmette vakıf olarak işbirliğine ve karşılıklı bilgi alışverişine hazır olduklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.