…
…
…
…
27 Ocak 2024, Cumartesi İstanbul - Türkiye

Bakanımız Göktaş'tan 15 Temmuz Derneği'ne ziyaret


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, 15 Temmuz Derneği'ni ziyaret ederek şehit yakınları ve gazilerimizle bir araya geldiler.


Bakanımız Göktaş, Derneğe gelişinde 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç ve dernek yönetimi tarafından karşılandı. Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdür V. Muharrem Kurt'un da hazır bulunduğu ziyarette şehit yakınları ve gazilerimizle görüşen Bakanımız Göktaş; "Şehitlerimizin bıraktığı mirası korumak ve gazilerimizi desteklemek, milletimizin huzur, birlik ve beraberliği için durmaksızın çalışmak bizim görevimizdir" dedi.


Vatan ve bayrak uğruna gösterilen kahramanlıkların asla unutulmayacağını vurgulayan Göktaş, gösterilen kahramanlık ve fedakarlıkların gelecek nesillere aktarılması için gerekenin yapılacağını belirtti.


Şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarıyla hep bir arada olduklarını dile getiren Göktaş, şunları söyledi: "15 Temmuz, hain planlara karşı ezan ve bayrak için savaşan milletimizin kazandığı bir zaferdir. Şehitlerimizin bıraktığı mirası korumak ve gazilerimizi desteklemek, milletimizin huzur, birlik ve beraberliği için durmaksızın çalışmak bizim görevimizdir. Şehit ve gazilerimizin vatanı için yaptıkları fedakarlıklar karşısında yapabileceklerimiz asla yeterli olmayacaktır. İman ve vatan sevgisiyle dolu bu millet için çalışmaya ve şehit yakınları ile gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."


Dernek Başkanı Turunç da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Bakan Göktaş'a yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti. Göktaş, daha sonra şehit ve gazi yakınlarının taleplerini dinledi.