…
…
26 Ocak 2024, Cuma Ankara- Türkiye

Şehit Yakınları ve Gaziler Alanında Çalışan Dernek Yöneticilerimiz Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş İle Görüştüler


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk ve beraberindeki heyeti Bakanlığımız’da ağırladık.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş tarafından kabul edilen heyetin görüşmesinde Bakan Yardımcımız Sevim Sayım Madak ve Genel Müdürümüz Muharrem Kurt da hazır bulundular.

Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımıza yönelik yapılacak çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, sivil toplum örgütlerimizin şehit gazi alanında görünür projelerle var olmalarının önemine dikkat çekildi.

Genel Başkanlar Mustafa Işık ve Beyazıt Yumuk ile katılımcıların görüşlerini dinleyen Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş; “Vatanımız için canını feda eden şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimizi Bakanlığımız’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Gerek Bakan Yardımcımız, gerekse Genel Müdürümüz sizlerle sürekli irtibat halindeler. Mesai mevhumu gözetmeden 7 gün 24 saat esası ile şehit yakınları ve gazilerimize yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

Güzel ve öne çıkan projelerle şehit yakınları ve gaziler alanında farkındalığı artırma amacında olduklarını ifade eden Bakanımız Göktaş; “Bakanlık olarak sizlerden gelen talepleri alıyor, üzerinde çalışıyor ve ilgili kurumlar nezdinde her daim gündemde tutma gayretiyle hareket ediyoruz. Sizlerle birlikte projeleri hayata geçirmek isteriz. Sizlerden gelecek projelere her daim açığız. Bugün Vatan ve Kahramanlık Projemiz ile gazilerimizi ve şehit yakınlarımızı ilk ve orta dereceli okul öğrencilerimizle bir araya getiriyoruz. Karşılıklı etkileşim ortamları oluşturuyoruz. Gazilerimizin kahramanlık hikayelerini, vatan ve millet sevgisini genç kuşaklara birinci elden aktarıyoruz.” diye konuştu.