…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2022, Salı Şırnak, Türkiye

Şırnak İlimizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Düzenlendi


8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şırnak Valimiz Sn.Ali Hamza PEHLİVAN Beyefendinin himayelerinde çeşitli Kamu Kurum ve Kuruluşları Ortaklığında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz Koordinesinde Program organize edildi.

 

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa Valimiz Sn. Ali Hamza PEHLİVAN ve eşi Sn. Yıldız PEHLİVAN Hanımefendi, Şırnak Belediye Başkanı Sn. Mehmet YARKA ve eşi Sn. Fatma YARKA Hanımefendi, İl Jandarma Komutanı Sn. Albay Murat BOZKURT, Şırnak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Derya YÜCEL, İl Müdürümüz Sn. Nezir TATAR ve Kurum Müdürleri, kadın kamu görevlileri, STK temsilcileri ile çok sayıda kadın vatandaşımız iştirak etti.

Programda Şırnak Valimiz Sn. Ali Hamza PEHLİVAN, Eşi Sn. YILDIZ PEHLİVAN Hanımefendi, Şırnak Belediye Başkan Sn. Mehmet YARKA ,İl Müdürümüz Yardımcımız Sn. İlkay AYTEKİN, Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sn. Süreyya ECE, Şırnak Engelli, Yaşlı, Kadın, Yetim Vefa Yardımlaşma Derneği Başkanı Sn. Bişenk Fatma ACAR , günün anlam ve önemini vurgulayıcı konuşmalarda bulundular.

Koruyucu annelik yapan kadınların şiirler okuduğu, Şırnaklı kadınların örnek teşkil eden hayatlarının yer aldığı film gösteriminin, def gösterisi ve kadın koro seslendirmesinin yapıldığı, Yine Bir Gün adlı tiyatronun sergilendiği program, çiçek takdimi yapılmasının ardından sona erdi.