…
…
…
…
…
…
…
18 Şubat 2022, Cuma Şırnak, Türkiye

Valimiz Sn. Ali HAmza PEHLİVAN, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettikten sonra Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdi


Valimiz Sn . Ali Hamza Pehlivan , İl Müdürlüğümüzün , kendi hizmet binası yapılıncaya kadar geçici olarak kullanacağı binada yer alan birimlerini ziyaret etti.
Daha sonra Valimiz Sn. Ali Hamza PEHLİVAN Başkanlığında , İl Müdürümüz Sn. Nezir TATAR , müdür yardımcılarımız ve birim müdürlerimizin katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, 2021 yılında Şırnak İlimiz genelinde aile ve sosyal hizmetler alanında tamamlanan, devam eden ve 2022 yılı için planlanan çalışma ve faaliyetlere ilişkin değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu, muhtelif kararlar alındı.
30 Haziran 2021 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın onayı ile yürürlüğe giren Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı'nın yerelde uygulanmasının sağlanması amacıyla Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda ilgili kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve Şırnak Üniversitesinin katkı ve katılımlarıyla hazırlanan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Şırnak İl Eylem Planı 01.02.2022 tarihinde Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ın olurlarıyla yürürlüğe girmiştir.