…
10 Eylül 2020, Perşembe Kırklareli

Vali Yardımcısı Mehmet USTA, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk UYSAL eşliğinde İl Müdürlüğü ve bağlı olarak faaliyet gösteren kuruluşları ziyaret etti.


Vali Yardımcısı Mehmet USTA, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yaptığı ziyarette İl Müdürü Faruk UYSAL tarafından karşılandı. İl Müdürü UYSAL’dan kurumun iş ve işleyişi, yatırımları ve kuruluşların mevcut durumları hakkında brifing alan Vali Yardımcısı USTA, çalışmaların aynı titizlikle sürdürülmesi talimatını verdi.

Kurum içerisindeki birimleri gezerek personel ile sohbet eden Vali Yardımcısı USTA daha sonra İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet göstermekte olan kuruluşları (Kırklareli Sosyal Hizmet Merkezi, Kırklareli Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü, Kırklareli Huzurevi Müdürlüğü, Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, Kırklareli Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi) ziyaret ederek bağlı kuruluşların hizmet standartları ve yapılan çalışmalar hakkında Kuruluş Müdürlerinden bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.