…
…
…
…
…
…
…
…
14 Haziran 2024, Cuma Kırklareli

Müdürlüğümüzde Bayramlaşma


Müdürlüğümüzde Bayramlaşma

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz bünyesinde görevli Ana Hizmet Binasındaki personellerimiz ile bayramlaşma programı düzenlendi.

Programda konuşan Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ; “Kurban bayramına yaklaştığımız bugünlerde başta Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin, Yaşlılarımızın, Kadınlarımızın, Engellilerimizin, Çocuklarımızın, İl Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan siz değerli çalışma arkadaşlarımın, aziz Türk milletimizin ve bütün İslam Dünyasının Kurban Bayramını kutluyorum. Paylaşmanın ve dostlukların bol olduğu, sağlık içinde güzel bir Kurban Bayramı geçirmenizi arzu ediyorum. Memleketlerine gitmek üzere yola çıkacak olan çalışma arkadaşlarımın trafik kurallarına uymasını, kazasız bir şekilde sakin ve hoşgörü içerisinde yolculuk etmelerini diliyorum” dedi.

Gerçekleşen bayramlaşma programına; Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcısı Remziye ALGIN, Kuruluş İdarecileri ve Personellerimiz katılım sağladı.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak; başta Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz olmak üzere, hizmet verdiğimiz tüm vatandaşlarımızın, aziz Türk Milletimizin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramını şimdiden tebrik ederiz.