…
…
…
…
28 Mayıs 2024, Salı kırklareli

Lüleburgaz Şehit Mednan Tuna İlkokulu öğrencilerine yönelik “Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık” Eğitimi gerçekleştirildi.


Lüleburgaz Şehit Mednan Tuna İlkokulu öğrencilerine yönelik “Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık” Eğitimi gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü birim sorumlusu personelimiz tarafından Çocuk Şube Müdürlüğü İşbirliğiyle Lüleburgaz Şehit Mednan Tuna İlkokulu öğrencilerine yönelik “Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık” Eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü hizmetlerinin etkin bir şekilde sürmesi amacıyla Valilik Makam onayı ile oluşturulan Toplum Destekli Polislik Kent Güvenlik Danışma Kurulu tarafından gerçekleştirilen 21.03.2024 tarihli toplantı kararına istinaden Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz ve Çocuk Şube Müdürlüğü işbirliğiyle 24.05.2024 tarihinde Lüleburgaz Şehit Mednan Tuna İlkokulunda öğrenim gören öğrencilere yönelik Müdürlüğümüz Eğitim Birimi uzman personelimiz tarafından “Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık” eğitimi verilmiştir.

Söz konusu eğitime 54 öğrencimiz katılım sağlamış olup Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından “Akran Zorbalığı” bilgilendirici broşürü dağıtılmıştır. Akran Zorbalığı Eğitimi, çocukların yaşına uygun olarak oyun temelli aktiviteler yoluyla gerçekleştirilmiştir.