…
…
05 Ekim 2023, Perşembe KIRKLARELİ

“Kırklareli Roman Vatandaşlara Yönelik İl Eylem Planı İl Çalışma Grubu Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.


“Kırklareli Roman Vatandaşlara Yönelik İl Eylem Planı İl Çalışma Grubu Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi (2023-2030) ve I. Aşama Eylem Planı (2023-2025) doğrultusunda İl Çalışma Grubu tarafından hazırlanan “Kırklareli Valiliği Roman Vatandaşlara Yönelik İl Eylem Planı” kapsamında Kırklareli Valiliğimiz koordinasyonu ve Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz sekretaryasında 05.10.2023 tarihinde Kırklareli Valiliği Atatürk Toplantı Salonunda “Kırklareli Roman Vatandaşlara Yönelik İl Eylem Planı İl Çalışma Grubu Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

Kırklareli Roman Vatandaşlara Yönelik İl Eylem Planı İl Çalışma Grubu Toplantısı Kırklareli Valimiz Sayın Birol EKİCİ Başkanlığında Vali Yardımcısı Sayın Elif Canan TUNCER, Jandarma Komutanı Sayın Cemalettin AKYÜZ, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Faruk UYSAL, Valilik Roman İrtibat Noktası Temsilcisi ve ilgili Kurum Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu toplantıda, Kırklareli Valimiz Sayın Birol EKİCİ nin açılış konuşmalarının ardından İl Müdürlüğümüz tarafından Kırklareli İl Eylem Planı kapsamında 2023 yılı 3. Çeyrek (Temmuz-Eylül) içerisinde yapılan faaliyetlerin sunumu gerçekleştirilmiştir. İl Çalışma Grubu tarafından İl Eylem Planına yönelik 2023 yılı son 3 ay içerisinde yapılacak faaliyetler planlanmış olup görüş ve öneriler alınarak toplantı sonlandırılmıştır.

 

Kırklareli Valiliği koordinasyonunda ve Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz sekretaryasında; İl Çalışma Grubu tarafından Kırklareli İl Eylem Planı kapsamında yürütülen çalışmalar tüm hızıyla ve verimliliğiyle gerçekleştirilmeye devam etmektedir.