…
…
…
…
…
…
…
01 Ekim 2023, Pazar KIRKLARELİ

İlimizde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlama Etkinlikleri


İlimizde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlama Etkinlikleri

1 Ekim Dünya Yaşlılar günü münasebetiyle Valimiz Sayın Birol EKİCİ, İl Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Huzurevi ve Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünden hizmet almakta olan sakinlerinden oluşan BOCCE takımlarımızı Makamında ağırladı. Kırklareli Huzurevinde düzenlenen müzikal etkinlik programında huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek, kutlama pastası kesildi ve baş tacı büyüklerimizin yaşlılar gününü kutladı.

Yaşlılar günü münasebetiyle Valimiz Sayın Birol EKİCİ, eşi Hanımefendi Sayın Filiz EKİCİ ile birlikte asırlık çınarlarımızdan 95 yaşındaki Hakkı ALAKAŞ'ı ikametinde ziyaret ederek yaşlılar gününü kutlamışlardır.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünden hizmet alan değerli büyüklerimiz ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personelinin katılımıyla Lüleburgaz Kent Ormanında doğa yürüyüşü gerçekleştirilmiştir. Ardından kutlama yapılarak pasta kesilmiş ve 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Etkinlikleri kapsamında Film Gösterimi yapılmıştır.

İl Müdürümüz Sayın Faruk UYSAL Yaşlılar günü münasebetiyle İl Müdürlüğümüze bağlı Huzurevi sakinlerimizden oluşan BOCCE takımlarını Makamında ağırladı. Baş tacımız saygıdeğer yaşlılarımızın yaşlılar gününü kutlayarak ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temennilerinde bulunmuşlardır.