…
…
…
…
…
…
…
…
…
11 Haziran 2024, Salı kırklareli

DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZİN KREATİF TASARIM ÜRÜNLER SERGİSİ AÇILDI


DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZİN KREATİF TASARIM ÜRÜNLER SERGİSİ AÇILDI

 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizden hizmet almakta olan değerli büyüklerimizin Halk Eğitim Merkezindeki kurslarda tasarladıkları ürünlerin sergi açılışı 11 Haziran 2024 tarihinde Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Fuaye Salonunda gerçekleşti.

Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi YBRM Müdürümüz Nevruz Gülşah DRİN’in ve Halk Eğitim Merkezinden El Sanatları Usta Öğreticisi Gülün DURGUT’un girişimleri ve değerli büyüklerimizin emekleriyle hazırlanan kreatif tasarım ürünlere davetlilerin ve halkımızın ilgisi yoğun oldu.

Sergi açılışımıza Lüleburgaz Kaymakamı Sayın Salih YÜCE ve eşi Mina YÜCE Hanımefendi, Lüleburgaz Belediye Başkanı Sayın Dr. Murat GERENLİ, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cihan ERDEM, Lüleburgaz Garnizon Komutanı’nın eşi Derya DEMİREL TORUN, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzden Şube Müdürleri Nargiza KÖKSAL ve Yaşar YOLDAŞ, Kırklareli Huzurevi YBRM Müdürü Yalçın SAĞLAM ve huzurevlerimizden hizmet alan değerli büyüklerimiz katılım sağladılar.

Sergi açılışının ardından değerli büyüklerimiz Lüleburgaz’ın meşhur Balaban Dondurmacısında keyifli vakit geçirerek dinlendiler. Değerli büyüklerimizin her yaşta öğrenme ve üretme arzuları, sosyal hayata katılımları,  bu tür aktif yaşlanmayı teşvik eden etkinliklerle desteklenmektedir.  

11-14 Haziran 2024 tarihleri arasında Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Fuaye Salonunda devam edecek sergimize tüm halkımız davetlidir.