…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Ekim 2023, Çarşamba KIRKLARELİ

Cumhuriyet’in 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında İl Müdürlüğümüz Kapalı Spor Salonunda Trakya Bölgesi bocce turnuvası gerçekleştirilmiştir.


Cumhuriyet’in 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında İl Müdürlüğümüz Kapalı Spor Salonunda Trakya Bölgesi bocce turnuvası gerçekleştirilmiştir.

Cumhuriyet’in 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda Kırklareli-Edirne-Tekirdağ’da hizmet veren huzurevleri arası bocce turnuvası gerçekleştirilmiştir.

Turnuvaya 7 bocce takımı katılmış olup Uzunköprü Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nün bocce takımı olmadığından misafir olarak programa katılım sağlamıştır.

24.10.2023 tarihinde saat 10.00’da program açılışı yapılmış olup Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ ile Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Faruk UYSAL konuşmalarını yapmışlardır.

Valimiz Sayın Birol EKİCİ’ nin katılımıyla bütün sporcularla birlikte pasta kesimi ve fotoğraf çekimi yapılmıştır. Eleme müsabakaları için kura çekiminin ardından Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ’nin ilk atışıyla turnuva başlamıştır.

Turnuvaya Kırklareli Huzurevi Müdürlüğü, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Çorlu Huzurevi Müdürlüğü, Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürlüğü, Malkara Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Edirne Huzurevi Müdürlüğü, Uzunköprü Süleybe-Şefik Öztürk Huzurevi Müdürlüğü katılmıştır.

Turnuva birincisi Edirne Huzurevi Müdürlüğü, Turnuva İkincisi Kırklareli Huzurevi Müdürlüğü, Turnuva Üçüncüsü Çorlu Huzurevi Müdürlüğü olmuştur. Dereceye giren ve turnuvaya katılan takımlara plaketlerin verilmesiyle turnuva sona ermiştir.