…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
20 Haziran 2022, Pazartesi KIRKLARELİ

Çanakkale Gezilerimiz Kırklareli Valimiz Sayın Birol EKİCİ’nin Himayelerinde Devam Ediyor.


Çanakkale Gezilerimiz Kırklareli Valimiz Sayın Birol EKİCİ’nin Himayelerinde Devam Ediyor.

Kırklareli Valimiz Sayın Birol EKİCİ’nin himayelerinde, İl Özel İdaremizin katkılarıyla Aziz Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin ve Kahraman Gazilerimizin katılımları ile Çanakkale Gezisi gerçekleştirildi.

İlimiz Lüleburgaz ve Babaeski İlçelerinde ikamet eden Şehit Yakınları ve Kahraman Gazilerimizin  katıldığı gezi programı çerçevesinde; Çimenlik Kalesi, Barbodos Tabyası,  Kilitbahir Kalesi, Namazgah Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası, Seyit Onbaşı ziyareti, Şehitler Abidesi, Alçıtepe, Anzak Koyu ve Arıburnu Yarları, Ertuğrul Koyu ve Yahya Çavuş Şehitliği, Kırmızı Sırt ve Siperler, Seddülbahir, Anafartalar, 57. Alay Şehitliği ve Conk Bayırı Şehitliği ziyaret edilerek, tarihi mekanlar gezildi.

Düzenlenen geziden son derece memnun kalan Şehit Ailelerimiz ve Kahraman Gazilerimiz; Devletimize ve milletimize güç dileyip, bu uğurda canlarını veren şehitlerimize dualar ederek, böylesine anlamlı ve tarihimizde derin izler bırakmış mekanları gezip görebilme fırsatı bulmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.