…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
24 Mayıs 2024, Cuma kırklareli

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Zafer TARIKDAROĞLU, Kırklareli’ne ziyaret gerçekleştirdi.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Zafer TARIKDAROĞLU, Kırklareli’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Yardımcısı Sayın Zafer TARIKDAROĞLU Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kırklareli Sosyal Hizmet Merkezi, Kırklareli Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ve İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek çalışma arkadaşlarımız ile bir araya geldi.

Ziyaretin ardından Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ ve Vali Yardımcısı Tanju ÇANAKCIOĞLU’ nun da katılımıyla Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda, İl Müdürlüğüne bağlı hizmet veren kuruluşlarımız ve hizmetlerimiz ile ilgili bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlardan hizmet alan vatandaşlara sunulan hizmetlerin değerlendirmesi yapılırken sunulacak olan hizmetlerin, Bakanlığımızın hizmet modellerinin inovasyonu ile kurum ve kuruluşların fiziki ve idari taleplerine yönelik  görüş ve öneriler değerlendirildi.

Ziyaretin devamında İl Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren Babaeski Sosyal Hizmet Merkezi, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret ederek sunulan hizmetleri değerlendirdi. Hizmet almakta olan değerli büyüklerimiz ve özel gereksinimli bireylerimiz ile bir araya geldi. Kaynarca Beldesinde hayırsever katkısıyla yapımı tamamlanacak olan Kırklareli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü Ahmet – Gülşen DAĞCI ek hizmet binasında incelemelerde bulundu.