…
25 Ağustos 2020, Salı Kırklareli

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk UYSAL, Kırklareli Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet USTA’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk UYSAL beraberinde İl Müdür Yardımcısı Mehmet KARAMAN, İl Müdür Yardımcısı Vekili Remziye ALGIN ve Şube Müdür Vekili Yaşar YOLDAŞ ile 13.07.2020 tarihli 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince Konya Vali Yardımcılığı görevinden Kırklareli Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet USTA’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

İl Müdürü Faruk UYSAL, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş ve işlemlerinden sorumlu olan Vali Yardımcısı Mehmet USTA’ya kurum ve bağlı kuruluşların hizmet standartları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Vali Yardımcısı Mehmet USTA, nazik ziyaretleri için İl Müdürü Faruk UYSAL’a teşekkür ederken, İl Müdürü Faruk UYSAL’da kurum çalışanları adına kendisine görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret, hayırlı olsun dileklerinin iletilmesinin ardından son buldu.