…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Mart 2021, Salı KIRKLARELİ VİZE LÜLEBURGAZ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı


8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

 

     8 Mart Dünya Kadınlar Günü İlimizde İl Müdürlüğümüz organizasyonunda çeşitli etkinliklerle kutlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle başta Şehit ve Gazi anneleri ile Şehit ve Gazi eşleri olmak üzere tüm kadınlarımız adına Mercan Hatıra Ormanında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan, İçişleri Bakanlığınca yürütülen Kadın Acil Destek İhbar Sistemi Projesi (KADES ) uygulamasının tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarının yapıldığı stantlarda Kırklareli Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü personeli tarafından verilen hizmetler ve KADES uygulaması hakkında vatandaşlarımıza broşür dağıtılarak bilgilendirme yapıldı.

      Kadın Hizmetlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcısı V. Remziye ALGIN tarafından kadın personellerimize çeşitli hediyeler takdim edildi. Kadın Hakları ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimleri verildi.

     Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından İlçede ikamet eden kadınlarımız evlerinde ziyaret edilerek günün anısına çeşitli hediyeler takdim edilerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanmıştır.

     İl Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren Özel Kırklareli Engelli Bakım Merkezi tarafından kuruluşta kalan engelli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerle kutlanmıştır.