…
…
…
…
…
…
…
…
…
24 Kasım 2023, Cuma KIRKLARELİ

22-24.11.2023 Tarihlerinde Bakanlığımız ve Paydaş Bakanlıkların Temsilcilerinden Oluşan Roman İl Eylem Planı İzleme Heyeti İlimizde İzleme Faaliyetlerinde Bulunmuştur.


22-24.11.2023 Tarihlerinde Bakanlığımız ve Paydaş Bakanlıkların Temsilcilerinden Oluşan Roman İl Eylem Planı İzleme Heyeti İlimizde, İzleme Faaliyetlerinde Bulundu.

              Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 21.01.2023 tarihinde Resmi Gazete’de yürürlüğe giren, koordinasyon ve sekretaryasını Bakanlığımızın yürüttüğü “Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi (2023-2030) ve I. Aşama Eylem Planı (2023-2025)” kapsamında Bakanlığımız-Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı-Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı-Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı-Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü temsilcilerinden oluşan “İzleme Heyeti” tarafından Müdürlüğümüz ve paydaş kurumların sahada gerçekleştirilen faaliyetleri ve değerlendirmeleri yerinde incelemek ve raporlamak amacıyla 22-24.11.2023 tarihlerinde 3 (üç) gün Kırklareli İlimizde izleme çalışmaları yapılmıştır.

              Bu doğrultuda, Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hilal Liliyar ÖZEFSUN, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Çiğdem CERİT,  Kırklareli İŞKUR İl Müdürü Sayın Aytaç BABALIOĞULLU, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Emrah Yüksel BABUŞÇU ve Kırklareli Sosyal Dayanışma Merkezi Koordinatör Nesrin DOKUYUCU ziyaret edilerek  “Kırklareli Roman Vatandaşlara Yönelik İl Eylem Planı (2023-2025)” kapsamında yapılan faaliyetler, paydaş kurumlarla işbirliği çalışmaları ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ele alınmış ve istişarede bulunulmuştur.