…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Ekim 2024, Çarşamba Kırklareli

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Münasebetiyle Kırklareli Huzurevinden Hizmet Almakta Olan Kıymetli Büyüklerimizi Ziyaret Ettik.


1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Münasebetiyle Kırklareli Huzurevinden Hizmet Almakta Olan Kıymetli Büyüklerimizi Ziyaret Ettik.

 

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Sayın Valimiz Uğur TURAN ve eşi Nihal TURAN Hanımefendi, Vali Yardımcımız Sayın Elif Canan TUNCER, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hilal Liliyar ÖZEFSUN ve İl Müdürümüz Sayın Bilgin ÖZBAŞ Kırklareli Huzurevinden hizmet almakta olan değerli büyüklerimizi ziyaret ettiler. Hayatlarını, vatanlarına, milletlerine ve hayırlı evlatlar yetiştirmeye adayan değerli büyüklerimizle bir araya gelmek, onların hayır dualarını almak, bizler için büyük bir onur oldu.

Her biri ömrünü ülkesine hizmete adamış, bizlere tecrübeleriyle rehberlik eden kıymetli büyüklerimiz, toplumumuzun geçmişini oluşturan ve geleceğimize ışık tutan değerlerdir. Yaşlılarımız, kültürel ve manevi mirasımızın geçmiş ile bugün arasındaki en önemli köprüleridir. Kıymetli büyüklerimize hak ettiği sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin öncelikli görevidir.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, Huzurevimizden hizmet almakta olan büyüklerimizin Yaşlılar Günü’nü kutluyor, onlara sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz.