…
…
…
…
…
…
…
…
25 Eylül 2022, Pazar kastamonu

Türkiye-Ortadoğu Ticaret Fuarı TRADEF İlimizde Başladı


Kastamonu’nun ev sahipliğini yaptığı, Batı Karadeniz’in ilk karma fuarı olma özelliğini taşıyan Türkiye Ortadoğu Ticaret Fuarı ( TRADEF) Valimiz Sayın Avni Çakır, Bakan Yardımcıları, İl Müdürümüz ve İl Protokolünün katılımı ile Kuzeykent Fuar Alanında gerçekleştirildi.
 
Türk ve Orta Doğu iş aleminin TRADE’F ile bugün İlimizde bir araya gelmesinden ve iş potansiyeli olan farklı sektörlerde yeni ticaret köprülerinin kurulacak olmasından dolayı memnuniyetini ifade eden Valimiz Sayın Avni Çakır; ” Türkiye – Orta Doğu Ticaret Fuarının, ilimiz, ülkemiz ve yakın coğrafyamız için önemli iş birliği fırsatlarını oluşturmasını olmasını diledi. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı”.
 
Fuar “Turizm çeşitliliği, keşfedilmemiş güzellikleri, tarım ve sanayinin birlikte geliştiği ve ekonomiye önemli katkılar sunduğu Batı Karadeniz’de mahalli ve yerel idare birimleri, sanayi ticaret odaları, kalkınma ajansları, özel kurum kuruluş ve iş dünyası derneklerinin birlikte hareket edeceği TRADEF, bölge adına gerçek bir tanıtım ve iş forumu olma özelliği taşıyor”.