…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
10 Ekim 2022, Pazartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Sosyal Hizmet Merkezleri İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı


Sosyal Hizmet Merkezleri (SHM)  Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Elbistan İlçemizde düzenlendi.

 

Toplantıya Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, İl Müdür Yardımcılarımız ile İlimizde bulunan Sosyal Hizmet Merkezlerimizin idarecileri katılım sağladı.

 

İl Müdürümüz yaptığı açılış konuşmasında;

İl Müdürümüz Mutlu Kaya “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün tüm il halkını kapsayan faaliyet alanı içinde, dezavantajlı kesimlere yönelik sorumlulukları son derece hassas ve öncelikli bir boyut arz etmektedir.

 

Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak iki ayda bir düzenlediğimiz bu toplantılarda İl Müdürlüğümüzün vatandaşımıza yönelik sunduğu hizmetleri ilçe ilçe değerlendirirken Sosyal Hizmet Merkezlerimizin de sorun ve genel yaşanan sorunlara çözüm önerilerini alarak bir yol haritası ortaya koymaktayız.

Bakanlığımızın politik hedeflerinin gerçekleştirilmesi için bizlere verdiği yol haritası ve bu toplantılardan çıkardığımız yol haritasıyla vatandaşlarımıza Bakanlığımızın hizmetlerinin daha etkin ve daha hızlı ulaşması için çalışıyoruz.

Bu çerçevede İlimizde yaşayıp sosyal risklerle karşı karşıya kalan tüm bireyleri, bedensel, ruhsal ve sosyal açıdan sağlıklı şekilde tutabilmek için etkin sosyal hizmet anlayışı içinde hareket etmeye onlara ulaşma hedefimizden vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

 

“Bizleri misafir eden Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Elbistan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüze teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Sosyal Hizmet Merkezi idarecilerimiz Eylül-Ekim ayı içerisinde vatandaşlarımıza sunulan hizmet modelleri hakkında katılımcılara sunumlarını gerçekleştirirken İl Müdürümüz Mutlu Kaya’nın toplantı sonunda yaptığı genel değerlendirme ile toplantı tamamlandı.

 

Toplantı sonrasında İl Müdürümüz Mutlu Kaya İl Müdür Yardımcılarımız Mustafa Kaplan, Bayram Paksoy, Ali Arslan Sak, Gözde Cerit ve Sosyal Hizmet Merkezi idarecilerimiz Elbistan Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret ederek çalışanlarımızla bir araya geldi.