…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
27 Haziran 2023, Salı Kahramanmaraş,Türkiye

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve İl Müdürümüzden Bayram Ziyaretleri


Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, İl Müdürümüz Mutlu Kaya Kurban Bayramı münasebetiyle Şehit Yakınlarımıza, Gazilerimize ve Koruyucu Ailelerimize Bünyamin kurban bayramında ziyaretlerde bulundu.
 

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, İl Müdürümüz Mutlu Kaya yaptıkları ziyaretlerde gazilerimiz ve şehidimizin ailesiyle bir süre hasbihal ederek ilimizde yaşanan deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun,  “Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Rabbim bizi şehit ve gazilerimize mahcup etmesin. Şehitlerimizin kıymetli emaneti olan aileleri ve gazilerimiz bizlere en değerli emanetlerdir, bu emanetlere devlet olarak her zaman sahip çıkılacaktır. Vatan için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum. Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.


Şehidimizin ailesi ve gazilerimiz ise ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, İl Müdürümüz Mutlu Kaya’ya teşekkür edip, Kurban Bayramını tebrik ettiler.
 

Bunun yanında şehit ve gazi ailelerimizin eşleştirildiği kamu idarecileride bayram münasebetiyle ziyaret gerçekleştirilerek devletimizin her zaman yanlarında olduğu ve olacağı belirtilmiştir.

 

Depremzede vatandaşlarımız Kurban Bayramında Yalnız Bırakılmadı

 

İlimizde yaşanan asrın felaketinde evleri dışında çadır ve konteyner kentlerde yaşamını sürdüren vatandaşlarımız bayramda da yalnız bırakılmadı.

 

Psikososyal Destek Ekiplerimiz 11 ilçemizde 39 psikososyal destek çadırımız ve 31 oyun çadırımızda bayram süresince görevleri başındaydı.

 

Ayrıca psikososyal destek ekibinde görev alan çalışanlarımız görev aldıkları sahada vatandaşlarımız çadır ve konteynerlerinde ziyaret ederek bayramlaştılar.

 

Koruyucu Ailelerimize 30 Haziran’da Ziyaret Edildi

 

Bu yıl 30 Haziran Koruyucu Aile Günü Kurban Bayramına denk gelmesi vesilesiyle Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve İl Müdürümüz Mutlu Kaya koruyucu ailemiz olan Aileye Üzüm ve çocuklarını ziyaret etti.

 

Aliye Hanımın asrın felakenti depremde kaybettiği eşi ve oğulları için başsağlığı dileyen Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, İl Müdürümüz Mutlu Kaya tedavisinin tamamlanmasıyla koruyucu aileliğini üstlendiği çocukları tekrar yanına alması sebebiyle tebrik ederek teşekkürlerini belirtti.

Deprem bölgeleri olan Hatay ve Adıyaman illerinde Tıp ve Eczacılık Fakültesi bölümlerinden mezun olan Üzüm ailesinin kızlarını da tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

 
Koruyucu ailemiz Aliye Üzüm ve çocukları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, İl Müdürümüz Mutlu Kaya’ya nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiler.