…
…
…
…
…
…
…
28 Haziran 2023, Çarşamba Kahramanmaraş,Türkiye

TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş’tan Hizmet Alanlarımıza Ziyaret


TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş, 6 Şubat'ta meydana gelen ve "asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

İlk olarak Afet Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden TBMM Başkanı Kurtulmuş, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Kapıçam Deprem Şehitliğine geçti.

 

Burada Kuran-ı Kerim okuyan ve dua eden Kurtulmuş, ardından Karacasu Konteyner Kenti'ni ziyaret etti. Kurtulmuş'u burada Ali Rıza Demirci şiirle karşıladı.

 

Ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüzün Psikososyal Destek Alanını, Çocuk Alanı ile Kadın İş Atölyesi'ni gezen TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş, burada verilen hizmetler hakkında İl Müdürümüz Mutlu Kaya’dan bilgi aldı. İş Atölyesindeki kadınlarla ve çocuk oyun alanındaki çocuklarla da bir süre sohbet etti.

 

TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş’a ziyaretlerinde Valimiz Sayın Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM İdare Amiri Hasan Turan, Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı, Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Milletvekiilleri Mehmet Şahin, Tuba Köksal ve Ömer Oruç Bilal Debgici, İrfan Karadutlu ile Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, İl Müdürümüz Mutlu Kaya eşlik etti.