…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
21 Ekim 2020, Çarşamba Kahramanmaraş,Türkiye

Aile Eğitim Programı (AEP) Eğiticilerimize Yönelik Akademik Yazım ve Araştırma Teknikleri Eğitimi Düzenlendi


Bakanlığımızın hizmet modellerinden biri olan Aile Eğitim Programı, aile üyesi bireylerin çağın gerektirdiği temel aile yaşam becerilerine yönelik bilgi, beceri ve tutumları kapsamlı olarak edinebilmeleri için ülke genelinde uygulanmak üzere Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanmış bir yetişkin eğitim programı olan Aile Eğitim Programı (AEP) eğiticilerimize yönelik Akademik Yazım ve Araştırma Teknikleri Eğitimi İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya yaptığı açılış konuşmasında

Aile Eğitim Programı, Bakanlığımız tarafından aileler için koruyucu, önleyici, bilgilendirici ve eğitici bir vizyonla geliştirilmiş olup eğitim programın halkımıza ulaşmasını sağlayan siz değerli eğiticilerimizin kişisel ve mesleki yönden gelişimine büyük önem verilmektedir.

Bu nedenle Aile Eğitim Programı kapsamında Bakanlığımız tarafından yetiştirilen siz değerli formatör ve eğiticilerimizi desteklemek bilgi, birikim ve tecrübelerini artırmak amacıyla ‘’Eğitici Gelişim ve Değerlendirme Programı ‘’ geliştirilmiştir.” dedi.

Sözlerini Söz konusu Eğitici Gelişim ve Değerlendirme Programı kapsamında kitap okuma ve değerlendirme, makale okuma çalışmaları siz eğiticilerimiz tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. Siz değerli formatör ve eğiticilerimizin çalışmalarının desteklenmesi amacıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde görev yapan Prof. Dr. İsmail BAKAN hocamız tarafından yerel eğitim programı dahilinde ‘’Akademik Yazım ve Araştırma Teknikleri ’’ konulu eğitim verilecektir” diyerek tamamladı.

Eğitimi başarıyla tamalayan katılımcılara  eğitim sonrası Prof. Dr. İsmail BAKAN, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, İl Müdür Yardımcımız Gözde Cerit tarafında sertifikaları takdim edildi.