…
18 Eylül 2019, Çarşamba Merkez, Iğdır - Türkiye

İl Müdürümüz Adem SOYLU'nun “19 Eylül Gaziler Günü” Mesajı


Şehitlerimiz ve Gazilerimiz, Milletimizin gönlünde daima farklı bir mertebededir. Vatan sevgisi, özgürlük ve bağımsızlık sevdası tüm Dünyaya emsal olan bu milletin evlatları; şehit ve gazilerimizin tarih boyunca yazdıkları destansı kahramanlıklarla, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma konusundaki kararlılığını sonsuz dek sürdürecektir.

19 Eylül Gaziler Günü gibi özel günler inşallah, gazilerimizin ve şehadete eren silah arkadaşlarının kutsal mirasının daha iyi korunmasına ve verilen kahramanca mücadelelerin daha çok anlaşılmasına birer vesile olacaktır. En şerefli makamlardan biri saydığımız gaziliğe toplumumuzda duyulan saygının gelecek nesillere de taşınması, fedakârlık ve vatanperverlik kelimelerinin vücuda gelmiş hallerini her daim kıymetlendirmek, bu milletin her ferdinin ortak sorumluluğudur.  

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, sonsuz âleme intikal eden tüm şehit ve gazilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize ise sevdikleriyle, sağlıklı ve uzun ömürler temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.