…
18 Mayıs 2020, Pazartesi Merkez, Iğdır - Türkiye

İl Müdürümüz Adem SOYLU’nun “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı ” Mesajı


Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı oluşturan ve Milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un, 101. yıl dönümünü milletçe kutlamanın sevincini yaşıyoruz. 

Bağımsızlığını koruma konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelen, her yaştan vatandaşıyla bir kahramanlık destanı yazan Milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ardından muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için aynı şuurla mücadelesini sürdürmektedir. 

Gençlerimizin geleceğe emin adımlarla ve toplumsal faydalarımızı dikkate alarak, ailesine ve ülkesine yararlı bireyler olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur. Türk Milleti'nin tüm bireyleri, bu konuda gençlerimize güvenerek, geleceğe umutla bakmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs’ı gençlerimizin bayramı yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.