…
…
…
…
…
18 Mart 2021, Perşembe Merkez, Iğdır - Türkiye

“18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferinin 106. Yıl Dönümü” Dolayısıyla Kutlama Programı Gerçekleştirildi


“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 106. Yıl Dönümü” dolayısıyla Kültür Merkezinde kutlama programı gerçekleştirildi.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kutlama programı, Çanakkale konulu video gösterimi, İstihkam Üsteğmen Burak Can tarafından Çanakkale Zaferi’nin Kara ve Deniz Harekatını anlatan konuşmasının yapılması, Edebiyat öğretmeni Emine Gönen tarafından “Çanakkale Şehitlerine” adlı şiirin okunması, “İstiklalden İstikbale Çanakkale” orotoryosunun gösterisi, M. Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencisi Yasin Çelikten’in “Çanakkale” adlı şiirini okuması, ilimizdeki resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi, Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencisi Seyit Ataş’ın “Çanakkale Geçilmez” adlı şiirini okuması, Iğdır Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri tarafından kahramanlık türkülerinin seslendirilmesi, Devlet Övünç Madalya’sının kahraman Gazimiz Cafer Artan’a Tevcihi ve Iğdır Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı resim sergisinin gezilmesi ile program son buldu.

Düzenlenen programa Vali Vekilimiz Sayın Hasan Meşeli, il protokolü, İl Müdürümüz Hasan Güven, şehit yakınları gazi, gazi yakınları ve öğrenciler katıldı.