…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Temmuz 2020, Çarşamba Türkiye, Hakkari

Valimiz Sayın Akbıyık’tan Şehit Ailesine Ziyaret


Hakkâri Valimiz/Belediye Başkan V. Sayın İdris Akbıyık, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit Zahir Er’in ailesini evinde ziyaret etti. 

Valimiz Sayın Akbıyık, 2016 yılında İlimiz Şemdinli İlçesine askeri malzeme taşımacılığı yapmakta iken bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucunda şehit olan Zahir Er’in Merzan Mahallesi’nde ikamet eden eşi Hasret Er ve ailesini ziyaret etti.

Valimiz Sayın Akbıyık, evinde ziyaret ettiği şehit ailesiyle bir süre sohbet ederek onların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Aileye hediye takdiminde bulunan Valimiz Sayın Akbıyık, yakından ilgilendiği şehit çocuklarına da çeşitli hediyeler verdi.  

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit ailesi, Valimiz Sayın Akbıyık ve beraberindekilere teşekkür etti. 

Valimiz Sayın idris Akbıyık, şehit ailesini ziyareti çıkışında yanına gelen çocuklara kitap, kırtasiye malzemesi ve oyuncak dağıttı.

Ziyarette Valimiz Sayın Akbıyık’a İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ve Sosyal Güvenlik İl Müdür V. Rıfat Ertuş da eşlik etti.