…
…
…
…
08 Nisan 2021, Perşembe Çukurca, Hakkari-Türkiye

İl Müdürümüz Salih Kaya Çukurca İlçemizde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu


İŞ-KUR Müdürü Ahmet KIZILKAYA ve SGK İl Müdürü Erdin POLAT ile birlikte; Çukurca Kaymakamı Sayın Hasan KURT’u makamında ziyaret ettiler. İl Müdürleri Bakanlığımız İl Müdürlükleri tarafından il ve ilçelerinde verilen hizmetler ve kurumsal büyüklükler  hakkında   bilgi verdiler.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Hasan KURT ; “Son zamanlarda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında gerçekleşen değişime dikkati çekerek, toplumun tüm kesimini ilgilendirdiği için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü gündeminin her zaman birinci sırasında yer aldığını, ayrıca bünyesinde toplumunun hemen hemen hepsini kapsayan İŞ-KUR ve SGK’nın çok önemli il müdürlükleri olduğunu” dile getirdi.

Sonrasında ise; Belediye Başkanı Sayın Ensar DÜNDARI makamında ziyaret ettiler. 

24.02.2008 tarihinde Şehit Güvenlik Korucusu Ömer GÜNEŞ’in evinin bulunduğu Cumhuriyet Mahallesindeki şehit ailesi ziyaret edildi. İl Müdürümüz ve beraberindeki İŞ-KUR ve SGK Müdürleri, bir süre aile bireyleriyle sohbet edip sıkıntılarını dinlediler. İl Müdürü Kaya "Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK ve Valimiz Belediye Başkan Vekili Sayın İdris AKBIYIK’ın selamlarını getirdiklerini söyleyerek, Vatan uğruna şehit olmuş kardeşlerimizin aileleri bize emanettir. Şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenmek en öncelikli işlerimizden biridir. Herhangi bir sorun veya sıkıntınızda bizler her zaman yanınızda olacağız. Kapılarımız sizlere her zaman açık olacaktır. Evlatlarını bu vatan uğruna feda eden güzide insanlara vefa borcunu ödemek mümkün değil" dedi.

Kaya ve beraberindeki İl Müdürleri Evde Bakım Hizmetinden faydalanan Şerif DURDU ve Sosyal Ekonomik Destekten yaralanan Fatma TEK’i evlerine ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit ailesi ve diğer aile sakinleri evlerine konuk olan İl Müdürümüzü ve beraberindeki İŞ-KUR Ve SGK İl Müdürlerine teşekkür ettiler.