…
…
…
…
…
…
…
…
01 Ekim 2021, Cuma Hakkari, Türkiye

İl Müdürü Kaya Yaşlılarımızı Evinde Ziyaret Etti


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Hakkâri’de bulunan yaşlılara yönelik ziyaretler gerçekleştirildi.

İl Müdürümüz Sayın Salih KAYA Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle ilimiz Gazi Mahallesinde yaşayan H. Ahmet YİĞİT’i evinde ziyaret etti. Yaşlımız Yiğit ile bir süre sohbet eden İl Müdürümüz; “Toplumumuzun bugünlere gelmesinde büyük emeği ve çabası olan yaşlılarımız, bizim en büyük hazinemizdir. Geçmişimiz ile bugün arasında, kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara taşınmasını sağlayan yaşlılarımız hayatımızın en kıymetli değerleridir” dedi.

 Dünya Yaşlılar Günün nedeniyle İlimiz Çukurca İlçesinin köyleri ile merkeze bağlı köylerde yaşayan yaşlılarımızı ayrıca Hakkâri Sosyal Hizmet Merkezi, Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi, Şemdinli Sosyal Hizmet Merkezi meslek elemanları tarafından yaşlılara yönelik ziyaretler gerçekleştirilerek,1 Ekim Dünya Yaşlılar Günlerini kutladılar.

Yaşlılarımız ve ailelerine çeşitli hediyeler sunan İl Müdürü Kaya ve kurum meslek elemanları Bakanımız Sayın Derya YANIK Hanımefendinin ve Valimiz/Belediye Başkan Vekili Sayın İdris AKBIYIK’ın selamlarını ilettiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlı vatandaşlar ve kıymetli aileleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.