…
…
…
…
…
03 Aralık 2020, Perşembe Türkiye, Hakkari

Hakkâri’de 3 Aralık Engelliler Günü Etkinlikleri


Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris AKBIYIK 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engellileri makamında kabul etti.

Her yıl 3 Aralık’ta düzenlenen Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, Öğretmen Sibel Dağgöl, Dernek Başkanları Mesut Keskin, Şükriye Tatlı, engelli sporcular Aycan Taş ve Mehmet Ölmez’den oluşan heyet Vali İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

İlimizde engelli bireylerin sosyal hayata aktif bir şekilde katılımlarını sağlayacak düzenlemeler yapan, engelli vatandaşların rahatça ulaşımını sağlayacak şekilde yerleşke girişleri, otoparkları, engelli rampaları, kapıları, koridorları ve asansörleri engelli vatandaşların kullanımına uygun hale getirilmesi talimatları veren ve ayrıca “2020 Yılının Erişilebilirlik” yılı olması nedeniyle kurumumuza verdiği desteklerden dolayı il Müdürümüz tarafından Valimiz/Belediye Başkanı Vekili Sayın İdris AKBIYIK’a plaket taktim etti.

Vali Akbıyık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle gerçekleşen ziyarette makamında kabul ettiği misafirleri ile bir süre sohbet etti.