…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
27 Nisan 2020, Pazartesi Hakkari, Türkiye

Hakkâri Valisi Belediye Başkan Vekili İdris AKBIYIK 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Doğan Çocukları Unutmadı


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda doğan çocuklara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Vefa Sosyal Grubu sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Pasta ve hediye ile evlere giden ekipleri kapıda gören doğum günü çocukları ve aileleri büyük bir mutluluk yaşadı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih KAYA “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100. yılını bu sene koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evlerimizde kutluyoruz. Malum bu yıl salgın nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de dışarıda kutlamalar yapılmadı. Bizde il Müdürlüğü olarak bu anlamlı günde doğan çocuklarımıza Valimiz Belediye Başkan Vekili Sayın İdris AKBIYIK’ın talimatları doğrultusunda sürpriz doğum günü kutlaması yaparak çifte mutluluk yaşatmak istedik.

Kutlama etkinlikleri kapsamında ilk olarak Şehit Abuzeyit İDEM’in çocukları Semanur ve Edanur İDEM, Koruyucu Ailesi olan Naif SAYGI’nın yanında bulunan Übeydullah ve Emine ARMUT, daha sonra Sosyal Ekonomik Destek alan 23 Nisanda doğan Koparan ailesinin kızı Nurgül KOPARAN’nın sürpriz doğum günü kutladılar.

Şehit ailesi ile diğer aileler ziyaret sebebiyle oldukça duygulanarak, Valimiz Belediye Başkan Vekili Sayın İdris AKBIYIK’ın bu güzel günde kendilerini unutmayıp doğum günlerini kutladıkları ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başta Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK ve Valimiz Sayın İdris AKBIYIK’a şükranlarını ve teşekkürlerini ilettiler.