…
…
10 Mayıs 2021, Pazartesi Türkiye, Hakkari

Anneler Gününde Şehit Aileleri Unutulmadı


İl Müdürümüz Sayın Salih KAYA Anneler Günü münasebetiyle ilimizde yaşayan şehit annesi 89 yaşındaki Amine SÖZER’i evlerinde ziyaret ettiler.  

Şehit annesi ile bir süre sohbet eden Kaya; Anneler Gününde evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan yüreği yaralı tüm şehit annelerine minnet ve şükranlarını sunuyorum. Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit annelerine ve diğer yakınlarına sahip çıkmanın, destek olmanın, acılarını paylaşmanın hepimizin boynunun borcu olduğunu ifade etti.

Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını söyleyen Kaya; siz geride kalan şehit anneleri ve yakınları bize şehitlerin bir emanet olarak her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum. Dedi.

Şehit ailesine çeşitli hediyeler sunan İl Müdürü Kaya ve beraberindekiler Bakanımız Sayın Derya YANIK Hanımefendinin ve Valimiz/Belediye Başkan Vekili Sayın İdris AKBIYIK’ın selamlarını ilettiler.

Ziyaretlere Şehit yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları İş ve İşlemlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Hamdi TAŞMA ve Kemal DEMİR eşlik etti.