…
…
…
…
…
…
…
30 Eylül 2019, Pazartesi Hakkari, Türkiye

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN TUGAY KOMUTANLIĞINA VE AİLE DESTEK MERKEZİNE AEP EĞİTİMİ


İl Müdürlüğümüzümüze bağlı Hakkari Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde Tugay Komutanlığı ve Aile Destek Merkezi'ne Aile Eğitim Programı düzenlendi.

Bakanlığımız Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Aile Eğitim Programları ülke genelinde uygulanmak üzere geliştirilmiştir. Temel amacı ülkemizde sağlıklı,  mutlu ve müreffeh ailelerin oluşmasına katkıda bulunmak olan AEP; aile eğitimi ve iletişimi, hukuk, medya, sağlık, iktisat alanlarını kapsayan bir eğitim programıdır. Aile Eğitim Programının toplumun tüm kesimlerine ulaşması ve bu eğitimlerin yaygınlaştırılması amacıyla öncelikli hedefimizi oluşturmuştur.

Bu kapsamda Hakkâri Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz Eğitim ve Danışmanlık birimi tarafından Aile Eğitim Programı(AEP) kapsamında Hakkâri Dağ ve Tugay Komutanlığı personeline ve Aile Destek Merkezindeki kursiyer ve eğiticilerine yönelik “Kişiler arası iletişim” konulu eğitimler verilmiştir. Eğitimlerimiz İlimizde bulunan diğer kurum ve kuruluşlarına yönelik devam edecektir.