…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Mart 2023, Perşembe Hakkari, Türkiye

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliğimiz


Gün münasebetiyle Valimiz ve Belediye Başkan Vekili Sayın İdris Akbıyık’ı ilimizde misafir ettiğimiz depremzede kadınlarla birlikte makamında ziyaret ettik.

Kadınlarla ayrı ayrı ilgilenen Vali Akbıyık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlayarak kadınlarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra Vali Yardımcısı Sayın Halil İbrahim Köroğlu, kurumumuz meslek elemanları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü ile beraber asrın felaketi depremden etkilenerek ilimizde ağırladığımız aileleri ziyaret ederek gıda, hijyen malzemeleri ve çocuklara da oyuncak taktim ettik. Burada Vali Yardımcısı Köroğlu çocuklarla ilgilendi ve kadınların dünya kadınlar gününü kutladı. Ayrıca meslek elemanlarımız ilimize gelen tüm depremzede ailelerini ziyaret ederek dünya kadınlar gününü kutlayıp, gıda malzemesi, hijyen ve çocuklara da oyuncak takdim ettiler.

İlimizdeki şehit ve gazi annelerini de ziyaret edilerek; 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık. Bakanımız Sayın Derya Yanık Hanımefendi ve Valimiz/Belediye Başkan Vekili Sayın İdris Akbıyık’ın selamlarını ilettik.

Yine gün münasebetiyle il müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarda çalışan kadın personellerimizle bir araya gelerek, müdür yardımcılarımızla birlikte günlerini kutlayıp; gül taktim ettik.