…
…
…
…
…
…
20 Eylül 2021, Pazartesi Hakkari, Türkiye

19 Eylül Gaziler Gününde Anlamlı Ziyaret


İl Müdürümüz Sayın Salih KAYA 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ilimizde yaşayan Kore Gazisi Yusuf KAYA’yı evinde ziyaret ettiler.


Gazimiz Kaya ile bir süre sohbet eden İl Müdürümüz; “Gaziler Gününde gazilerimizi ziyaret ettiklerini, onların sorunlarını dinlediklerini her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna büyük bir fedakârlık örneği gösteren şehitlerimiz ve gazilerimiz, bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin en kıymetli simgeleridir.” diye konuştu.


Ayrıca Gaziler Gününde İlimiz Çukurca İlçesi ve köyleri ile merkeze bağlı köylerde yaşayan bütün Gazilerimiz ve gazi yakınları Kurum meslek elemanlarımız tarafından ziyaret edilerek gaziler gününü kutladılar.


Gazi ve gazi ailelerine çeşitli hediyeler sunan İl Müdürü Kaya ve kurum meslek elemanları Bakanımız Sayın Derya YANIK Hanımefendinin ve Valimiz/Belediye Başkan Vekili Sayın İdris AKBIYIK’ın selamlarını ilettiler.


Gazilerimiz ile gazilerimizin kıymetli aileleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.


Ziyaretlere Şehit yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları İş ve İşlemlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Hamdi TAŞMA eşlik etti.