…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Mayıs 2024, Perşembe Eskişehir

Engellilerimiz ile Kahvaltı Programında Bir Araya Gelindi


10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Eskişehir Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimiz hizmetlerinden yararlanan engellilerimiz ile kahvaltı programında bir araya gelindi.

Tulpar Park Binicilik Kulübünde Valiliğimiz himayelerinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz koordinesi ve Eskişehir Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği katkılarıyla gerçekleştirilen kahvaltı programında dernek başkanı Muhammet Atik engelliler haftası vesilesiyle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Orhan Bayrak ise Sayın Valimize engelliler alanında yürütülen faaliyetler için her daim destekleri için teşekkürlerini iletti.

Toplumumuzda engelli bireylerin daha iyi bir noktaya gelmesi, toplumsal duyarlılığın daha üst noktalara taşınması bakımından yürütülen bu faaliyetleri kıymetli bulduğunu belirten Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy programda yaptığı konuşmada; Eskişehir ili olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak yürüttüğümüz önemli çalışmalar ve projeler var. Başta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz, İl Sağlık Müdürlüğümüz ve diğer kurumlarımızın koordinasyonunda yapılan çalışmalarla mevcut sorunlarımızın azaltılması, daha iyi bir noktaya taşınması adına gerçekleştirilen faaliyetleri bundan sonra da daha iyi bir boyuta taşımak için gayret içerisinde olacağız." dedi.

Engellilerimizle yakından ilgilenen Sayın Valimiz ve eşi Hülya Aksoy Hanımefendi kendilerine çiçek takdim ettiler.