…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
29 Ağustos 2024, Perşembe Eskişehir,TÜRKİYE

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürümüz Sn. Dr. Yasin AKAR'dan Müdürlüğümüze Ziyaret


Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürümüz Sn. Dr. Yasin AKAR Başkanlığında İl Müdürlüğümüzde İl Müdürlüğümüze resmi ve özel yaşlı kuruluşlarımızın saha izleme sonuçlarının değerlendirilmesi amacıyla, İl değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mehmet Ali Çelik konferans salonunda düzenlenen toplantıya Genel Müdürümüz Sn. Dr. Yasin AKAR, Daire Başkanlarımız Habip AYDIN ve Fatih ELİBOL, İl Müdürümüz Orhan BAYRAK, İl Müdür Yardımcılarımız, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürleri, Kuruluş Müdürleri, Afyon, Ankara, Kütahya ve Bakanlığımız saha izleme ekibinde Meslek Elemanı ve Uzman personellerimiz katılım sağladı.

Gün boyunca süren toplantıda Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürümüz Dr. Yasin AKAR Eskişehir İli genelinde Müdürlüğümüze bağlı Engelli ve Yaşlı bireylere yönelik olarak verilen hizmetler konusunda İl Müdürümüz Orhan BAYRAK’tan bilgiler almıştır.  Müdürlüğümüze bağlı resmi huzurevleri ile resmi engelli bakım merkezi ve müdürlüğümüz denetiminde hizmet vermekte olan özel huzurevleri ile özel engelli bakım merkezleri olmak üzere tüm dezavantajlı bireylere yönelik olarak faaliyet gösteren kuruluşların hizmet kalitesinin artırılması, saha izleme sonuçlarının değerlendirilmesi ve kuruluşların ihtisaslaşması çalışmalarına başlanması noktasında da istişarelerde bulunmuştur.