…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
12 Temmuz 2024, Cuma Eskişehir, Türkiye

Bakan Yardımcımız Leman Yenigün'den Müdürlüğümüze Ziyaret


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sayın Leman Yenigün Hanımefendi İl Müdürlüğümüze ziyaret gerçekleştirdi.

Kırım Ailesi Çocukları tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Yardımcımız Sayın Yenigün, Vali Yardımcımız Sayın Ali Çetin ve İl Müdürümüz Orhan Bayrak’ın katılımlarıyla Müdürlüğümüze bağlı çocuk hizmetleri alanında görevli kuruluş idarecilerimiz ile yürütülen hizmetler ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantı sonrası Müdürlüğümüz Mehmet Ali Çelik Konferans Salonunda Kırım Ailesi Çocukları tarafından hazırlanan Kırım Halk Oyunları gösterisine katıldı. Sayın Yenigün konuşmasında siz kıymetli mesai arkadaşlarıma ve Kırım’dan gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Eskişehirli bir hemşehriniz olarak zaman zaman bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Sahada ki sizlerden gelen sesler, sizlerin karşılaştığınız sorunları dinlemek bizlerinde daha isabetli kararlar almamıza vesile oluyor dedi. Konuşmanın ardından Sayın Bakan Yardımcımız ve misafirler hazırlanan halk oyunu gösterisini büyük bir dikkatle izlediler.

İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen programların ardından Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzü ve kuruluş hizmetinden yararlanan çocuklarımızı kaldıkları evlerde ziyaret eden Sayın Yenigün, çocuklarımızın çalışma gerçekleştirdiği atölyeleri gezerek bilgi aldı.

Bakan Yardımcımız Sayın Leman Yenigün’e ziyaretleri süresince Vali Yardımcımız Sayın Ali Çetin, İl Müdürümüz Orhan Bayrak ile İl Müdür Yardımcılarımız ve Kuruluş İdarecilerimiz eşlik ettiler.