…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Ekim 2024, Salı Eskişehir, Türkiye

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü


1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle İl Müdürlüğümüze bağlı Safiye Gönül Bayar Huzurevimizde yaşlılarımız için program düzenlendi.

İl Müdürümüz Orhan Bayrak, İl Müdür Yardımcımız Kerim Bacıoğlu, huzurevi sakinlerimiz ve personellerin katılımlarıyla gerçekleşen program emekli imam olan yaşlımız Mehmet Emin Eren ve yaşlımız Mehmet Çelik tarafından ahirete intikal etmiş olan yaşlılarımız için okunan dualar ve ilahiler ile başladı.

Güne ait hatıra olması adına yaşlılarımıza karanfil ve hediye takdim eden İl Müdürümüz Orhan Bayrak yapmış olduğu konuşmada “Program dolayısıyla Safiye Gönül Huzurevimizde sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Programın hazırlanmasında emeği olan bağışçılarımıza ve idaremize teşekkürlerimi iletiyorum. Rabbim hepinize uzun ömürler versin, Allah çoluğumuzun çocuğumuzun kaderini bahtının çok daha hayırlı olmasını vesile kılsın. Bu günler birlikte geçirdiğimiz, birlikte yemek yediğimiz, birlikte ağladığımız güldüğümüz günler, Allah devletimize zeval vermesin. Dünya yaşlılar gününüz kutlu olsun.” dedi.

Program huzurevi sakinlerimiz Müyesser Yılmaz, Haşmet Karabay, Arif Pazarcık ve Mehmet Bülent İşbecerir’den oluşan koronun söylediği “Eski Dostlar, Yıldızların Altında, Şarkılar Seni Söyler, Menekşe Gözler Hülyalı” parçaları ile sona erdi.

Program sonrası İl Müdürümüz Orhan Bayrak yaşlılarımız tarafından üretilen el işi sanatları galerisini gezdi. Çalışmalarından ötürü Kuruluş yönetimine teşekkürlerini iletti.