…
…
…
…
…
…
…
…
04 Şubat 2022, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

Personellerimize Yönelik Düzenlenen “Grafoloji Eğitimi” 2.Oturumu Tamamlandı


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve Trakya Kalkınma Ajansı arasında; 2021 Teknik Destek-01 programı ve TR21/21/TD-01 Referans Numaralı “Grafoloji Eğitimi”  konulu proje 13.12.2021 tarihinde Trakya Kalkınma Ajansı Edirne Yatırım Destek Ofisinde gerçekleşen toplantı ile Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN tarafından imzalanmıştı.

Proje kapsamında Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde görevli meslek elemanlarına yönelik uygulanacak eğitim 01.02.2022 tarihinde Edirne Valiliği AFAD Müdürlüğü eğitim salonunda verilmeye başlandı.

Eğitimin 3 grup halinde personellere aktarılması planlanmış olup, 1. Ve 2.grup meslek elemanlarına yönelik gerçekleştirilen “Grafoloji Eğitimi” 04.02.2022 tarihinde tamamlandı.

2.Grup eğitimini başarı ile tamamlayan personellere; “Eğitim Katılı Sertifikaları” Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Eğitim Uzmanı Pelin EREN ve Proje koordinatörü Aslı KORKMAZ ORUÇ tarafından takdim edildi.

3.Grup eğitimleri 09.02.2022 tarihinde tamamlanarak, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda görev yapmakta olan tüm meslek elemanlarının “Grafoloji Eğitimi’ni” almış olacak.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ; Eğitimin öneminden ve eğitimin önemine ilişkin gerçek hayattan verdiği örneklerden sonra eğitime katılım sağlayıp başarılı bir şekilde tamamlayan personellere, Eğitim Uzmanı Pelin EREN’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.