…
…
…
…
…
…
14 Şubat 2022, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

AEP Kapsamında Eğitimler Devam Ediyor


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından 2022 yılında da “Aile Eğitim Programları” (AEP) kapsamında eğitimler verilmeye devam ediliyor.

 

Keşan İlçesinde;

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından, Bakanlığımız Sosyal Ekonomik Destek (SED) hizmetinden faydalanan ailelere yönelik “Okul ve Aile, Mahremiyet, Çocuk İhmal ve İstismarı, Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele” konularında eğitim düzenlendi. Eğitime 15 aile katılım sağladı.

 

Edirne Merkezde;

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ve Merkez Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Şehit Yıldız GÜRSOY Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik “Erken Yaş Evliliğin Sakıncaları, Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele” konularında eğitim düzenlendi. Eğitime 120 öğrenci katılım sağladı.

 

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzce, uzman meslek elemanları tarafından gerçekleştirilen eğitimler yıl boyunca farklı tarihlerde, farklı gruplara yönelik olarak uygulanmaya devam edecek.