…
…
…
…
…
…
…
…
…
20 Nisan 2023, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

İl Müdürlüğümüzde Bayramlaşma


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz bünyesinde görevli Ana Hizmet Binasındaki personellerimiz ile bayramlaşma programı düzenlendi.

Programda konuşan Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ; “Ramazan ayının maneviyatını yoğun şekilde yaşadığımız bugünlerde başta Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin, Yaşlılarımızın, Kadınlarımızın, Engellilerimizin, Çocuklarımızın, İl Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan siz değerli çalışma arkadaşlarımın, aziz Türk milletimizin ve bütün İslam Dünyasının Ramazan Bayramını kutluyorum. Bu mübarek Ramazan Bayramının dünyamıza barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, Sağlık ve afiyet içinde güzel bir Ramazan Bayramı geçirmenizi arzu ediyorum” dedi.

Gerçekleşen bayramlaşma programına; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcıları Sebahattin BİLGİÇ ve Erdinç TOPÇU, Kuruluş İdarecileri ve Personellerimiz katılım sağladı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak; başta Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz olmak üzere, hizmet verdiğimiz tüm vatandaşlarımızın, aziz Türk Milletimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını tebrik ederiz.