…
…
…
…
…
…
…
…
…
20 Nisan 2023, Perşembe Uzunköprü, Edirne - Türkiye

Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde İftar


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Uzunköprü Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde, Mübarek Ramazan ayının 29.Gününde iftar programı düzenlendi.

11 ayın sultanı Ramazan ayında gerçekleşen iftar programına; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ ve İl Müdür Yardımcısı Erdinç TOPÇU, Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sümeyra DEMİRBÜKEN, Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Müdürü Esra ERİŞ, Bakım Merkezine adı verilen Çağlanur UÇAR’ın babası hayırsever Bülent UÇAR, huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılarımız ve personellerimiz katılım sağladı.

Ramazan ikliminin yaşandığı huzurevinde, İftar öncesi; Ülkemiz ve Milletimiz için canlarını feda eden tüm aziz Şehitlerimiz ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildikten sonra “İbadet, yardımlaşma, kaynaşma, birlik ve beraberlik” konularında sohbetler gerçekleştirildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ ve İl Müdür Yardımcısı Erdinç TOPÇU huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek tek tek sohbet etti. Huzurevi sakinleri ve görevli personeller ile hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program son buldu.